Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

CN Cable Group Co., Ltd.

Van goede kwaliteit LV Machtskabel voor verkoop
Van goede kwaliteit LV Machtskabel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

CN Cable Group Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
CN Cable Group Co., Ltd. CN Cable Group Co., Ltd. CN Cable Group Co., Ltd. CN Cable Group Co., Ltd. CN Cable Group Co., Ltd. CN Cable Group Co., Ltd. CN Cable Group Co., Ltd. CN Cable Group Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : CN KABELgroep
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 1-500000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 10% - 20%

ONGEVEER CN KABELgroep

CN de Kabelgroep specialiseert zich in het gebied van ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, installatie en de technologiedienst van draden en kabels, toebehoren. Wij zijn één van de ervarenst fabrikanten en de leveranciers in de wereldmarkten.

CN Cable Group Co., Ltd.

 

 

Onze Producten omvatten hoofdzakelijk: 500KV en onder machtskabels, naakte leiders (AAC, ACSR, ACAR, AAAC, gegalvaniseerde staaldraden, enz.), ABC-kabels, mijnkabels, rubberkabels, computerkabels, telefoonkabels, controlekabels, instrumentenkabels, vezelkabels, de bouwdraden, vlakke kabels, siliciumkabels, milieubescherming kabels, kabeltoebehoren, enz. De bovengenoemde producten hadden het beheersysteemcertificaat van ISO-9001:2015 en ISO-14001:2015 en ISO18001 overgegaan: 2007, Ce-certificaat en CEI-certificaat, enz.

CN Cable Group Co., Ltd.

 

Er zijn grote hoeveelheden geschoolde arbeiders (meer dan 300 personen) in de fabriek. De meesten van hen hebben rijke ervaringen op het gebied van kabel productie, techniektechnologie, en ondernemingsbeheer. Meer dan 40 personen zijn van hoger professioneel en technisch personeel, die de promotietechnologiedeskundigen en de academische technologieleiders zijn. Het ontwerp en de productie van elk van onze producten zijn strikt volgens de relatieve normen, GB, CEI, BS, DIN, ASTM, UL, NFC, CSA, en Australische norm, enz. Onze producten zijn uitgevoerd naar meer dan 100 landen en gebieden, zoals de V.S., Canada, Brazilië, Chili, Peru, Zuid-Afrika, Tanzania, Kenia, Oeganda, Nigeria, Togo, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië en andere landen en gebieden.

CN Cable Group Co., Ltd.

 

Bovendien zal ons professioneel de dienstteam met de snelste snelheid, de beste de diensthouding en de beste de dienstkwaliteit aan technisch advies, technische begeleiding, technische opleiding, bouw ter plaatse, enz. verdergaan. Wij zullen ons beste proberen in alles vóór verkoop goed te doen, in verkoop en na verkoop met ons enthousiasme.

 

CN Cable Group Co., Ltd.

 

De kwaliteit is altijd de eerste, moet worden gewaarborgd. U bent welkom voor uw getuige.

Contactgegevens
CN Cable Group Co., Ltd.

Tel.: 86-371-6054-7601

Fax: 86-371-6054-7803

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)