Contacteer ons

Contact Persoon : Andrea

Telefoonnummer : 0086-371-60547601

WhatsApp : +8613598873045

Free call

Egypte is van plan om een nieuw optische kabelproject te bouwen om het rode overzees aan de Middellandse Zee te verbinden

March 31, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Egypte is van plan om een nieuw optische kabelproject te bouwen om het rode overzees aan de Middellandse Zee te verbinden

Egypte is van plan om een nieuw optische kabelproject te bouwen om het rode overzees aan de Middellandse Zee te verbinden

2021/03/29 10:13: 12 bron: Kabelnetwerk

 

[Kabelnieuws] het Egyptische Ministerie van mededelingen en informatie, de het Kanaalinstantie van Suez en de Egyptische signaalinstantie ondertekenden onlangs een overeenkomst om een nieuwe optische kabelroute tussen het Rode Overzees en de Middellandse Zee te bouwen.

 

Volgens de overeenkomst, zullen de drie partijen een nieuwe optische kabelweg voor Internetservices tussen het Rode Overzees bouwen en de Middellandse Zee door Al morshedeen Weg, waarbij de internationale positie van Egypte wordt versterkt als belangrijke hub van internationale communicatiediensten onder Azië, Afrika en Europa.

 

Volgens het contract, zullen de drie partijen bij optische kabels door de infrastructuur van het Kanaal van Suez leggen samenwerken. Tegelijkertijd, zal het met het bestaande optische vezelnetwerk van Egyptische Telecommunicatie verbinden en zal de diensten door internationale kabels verlenen.

Dit maakt deel uit van de ontwikkeling van infrastructuur van het de Telecommunicatie de Internationale communicatienetwerk van Egypte. De bouw van internationale communicatienetwerkinfrastructuur is een belangrijk stuk van het strategische plan van de Telecommunicatie van Egypte.

 

Ontkenning: een deel van de openbare die informatie door deze website wordt verzameld komt uit Internet. Het doel om te herdrukken is meer informatie het door te geven en te delen over Internet. Het betekent niet dat deze website met zijn meningen akkoord gaat en van zijn authenticiteit de oorzaak is, noch het vormt een andere suggesties. De inhoud van dit artikel is voor slechts verwijzing. Als u om het even welke werken aangaande de website vindt die uw intellectuele-eigendomsrechten overtreden, gelieve ons te contacteren en wij zullen hen op tijd wijzigen of schrappen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

admin@cncablegroup.com
+8613598873045
yxcuicui
yxandrea
0086-371-60547601