Contacteer ons

Contact Persoon : Andrea

Telefoonnummer : 0086-371-60547601

WhatsApp : +8613598873045

Free call

Het Duits-Noorse onderzeese HVDC-systeem Nordlink zet in verrichting

May 29, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Het Duits-Noorse onderzeese HVDC-systeem Nordlink zet in verrichting

Het Duits-Noorse onderzeese HVDC-systeem Nordlink zet in verrichting

 

2021/05/28 10:32: Bron 30: Kabelnetwerk

 

[Het Nieuws van het Kabelnetwerk] Duitsland en Noorwegen lanceerden een nieuwe onderzeese kabel op Donderdag, die direct de elektriciteitsnetwerken van de twee landen verbindt. Het project wordt om een zeer belangrijke stap in de inspanningen van Europa beschouwd als om van fossiele brandstoffen op duurzame energie over te schakelen.

 

Deze nieuwe onderzeese kabel is Nordlink, die tot 2 miljard euro kost. Het poogt bovenmatige elektriciteit uit te voeren van Duitse windlandbouwbedrijven naar Noorwegen en overvloedige waterkrachtmiddelen te verkrijgen uit Noorwegen tijdens niet-moessonperiodes, zodat beide partijen flexibelere Schone elektriciteit kunnen verkrijgen.

 

Duitse Kanselier Merkel zei bij de online lanceringsceremonie: „Wij plaatsen een mijlpaal voor de moderne energievoorziening van Europa.“

 

Deze 623 kilometerkabel breidt zich onder de Noordzee van Sleeswijk-Holstein in noordelijk Duitsland uit tot Tonstad in zuidelijk Noorwegen. Volgens rapporten, kan het genoeg elektriciteit aan macht tegelijkertijd dragen 3,6 miljoen huizen.

 

Claudia Kemfert, een hogere energiedeskundige bij het Duitse Economische Onderzoekinstituut, zei dat het nieuwe systeem zal helpen elektriciteitsprijzen in Duitsland verminderen, die vrij hoog met andere Europese landen worden vergeleken.

 

Noorwegen, dat aan oliemiddelen rijk is, kan vernieuwbare middelen gebruiken om bijna aan elk van zijn elektriciteitsbehoeften te voldoen, terwijl de elektriciteit van zijn waterkrachtcentrales vrij goedkoop is.

 

Kemfert zei dat door het Noorse machtsnet te gebruiken, Duitsland kan vermijden bouw zijn eigen dure reserveelektrische centrales. „?? Nordlink kan geen Duitsland vervangen om duurzame energie uit te breiden hier, maar het kan de schommelingen van de saldovraag zeer helpen.“

 

De Duitse overheid kondigde onlangs aan dat zijn doel het broeikasgasemissies van Duitsland tot „netto nul“ tegen 2045 te verminderen is.

 

Aangezien Duitsland volgend jaar zijn laatste kernenergieinstallatie zal sluiten en het gebruik van steenkool tegen 2038 geleidelijk zal elimineren, zal het windenergie en zonnebevoegdheid op grote schaal moeten uitbreiden om aan de behoeften van zijn 83 miljoen ingezetenen en industrie te voldoen.

 

De Noorse Eerste minister Erna Solberg zei van het project: „Nordlink zal de overgang van Duitsland aan duurzame energie vergemakkelijken. Tegelijkertijd, zal het ons van energie in Noorwegen wanneer nodig.“ voorzien

 

Ontkenning: Een deel van de openbare verzamelde informatie over deze website komt uit Internet. Het doel om te herdrukken is meer informatie door te geven en het te gebruiken voor netwerk het delen. Het betekent niet dat deze plaats met zijn meningen akkoord gaat en van zijn authenticiteit de oorzaak is, noch het vormt een andere suggesties. , Is de Artikelinhoud voor slechts verwijzing. Als u vindt dat er de werken aangaande de website zijn die uw intellectuele-eigendomsrechten overtreden, gelieve ons te contacteren en wij zullen hen op tijd wijzigen of schrappen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

admin@cncablegroup.com
+8613598873045
yxcuicui
yxandrea
0086-371-60547601